Corpus Acrobatics: kleurrijk acrotiek Spektakel

 
Tijdens de meivakantie brengt circustheatergezelschap Corpus Acrobatics Bubbelonia; een bruisende familievoorstelling met internationale allure die bezoekers meevoert naar een kleurrijke fantasiewereld waarin de bewoners zich opmaken om hun bubbel te verruilen voor een nieuwe werkelijkheid.
 
In Bubbelonia, geïnspireerd op Tuin der Lusten van schilder Jeroen Bosch, ontwaken de bewoners van een sprookjesachtige wereld langzaam uit hun bubbel. In hun nieuwe werkelijkheid vieren ze de liefde voor elkaar, de natuur en de wereld om hen heen.
 

 
“Met deze hoopvolle en humoristische voorstelling willen we jong en oud inspireren om te blijven geloven in magie en de wonderen van de wereld. Prik negatieve bubbels door en blijf kansen zien om een nieuw evenwicht te creëren tussen mens en natuur”, vertelt Vincent Michels van Corpus Acrobatics, die samen met Marley Eltz verantwoordelijk is voor de artistieke leiding en choreografie.
 
Naast veel visuele verrassingen door internationale top-acrobaten is Bubbelonia ook een muzikaal spektakel met speciaal voor deze voorstelling gecomponeerde muziek door de befaamde componist Bob Zimmerman en live solo’s van Joost Willemze (harp) en Tamar Niamut (sopraan).
 
Bezoekersinformatie
Bubbelonia (50 min) speelt van 30 april t/m 3 mei (‘s middags én ‘s avonds). 
Locatie: De Duif, Prinsengracht 756 in Amsterdam. 
Tickets zijn online verkrijgbaar via www.bubbelonia.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK