Een podcast voor iedereen met (nog geen) liefde voor theater

Kan je een voorstelling maken zonder regisseur? Wat is een dramaturg? En waarom is een één ster recensie beter dan een drie sterren recensie?

 

Acteur Sander Plukaard (o.a. Toneelschuur Producties, Het Nationale Theater) gaat in de nieuwe podcast De Theaterbeprater in gesprek met acteurs, regisseurs, dramaturgen, scenografen, muzikanten, recensenten én nieuw talent. Jeugdvriend Aaron vergezelt hem op zijn weg. Hij laat zijn licht schijnen op de achterkant van het toneel en stelt de vragen die het publiek wel heeft maar niet durft te stellen.

 

Over de podcast
De Theaterbeprater wordt gepresenteerd als limited series van 7 afleveringen. Met René van t Hof, Eline Arbo, Marieke Heebink, Jesse Mensah, Janine Brogt, Nina Spijkers, Erik Whien, Abdel Daoudi, Jessie L’Herminez, Loek de Bakker, Nita Kersten, Thomas Lamers, Martine Manten e.v.a. De eerste aflevering is te luisteren vanaf 15 september op de websites van Toneelschuur en Toneelschuur Producties en is ook te vinden via Spotify, iTunes en de bekende podcastaanbieders. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering.

 

De Theaterbeprater is een podcast van Toneelschuur Producties en wordt gemaakt door Sander Plukaard en Tijmen Bergman. Meer informatie over de podcast is te vinden op www.toneelschuurproducties.nl/podcast

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK